EPSON A4 Bright white ink paper (500)

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / EPSON A4 Bright white ink paper (500)
Du må logge inn for å handle/se priser.
EPSON A4 Bright white ink paper (500) (C13S041749*5)

EPSON A4 Bright white ink paper (500)

Produsentnr.:
C13S041749*5
/ Varenr.:
8523840
EAN:
0010343604544
  • Produkt Blekk
Beskrivelse

Gjør inntrykk
Stil og substans kombineres på en vakker måte med vårt Bright White Inkjet Paper. Takket være vekten på 90 g/m2, sørger dette rimelige kontorpapiret for en strålende hvit overflate som også føles enestående. Tykkelsen sørger for at det kan skrives ut på begge sider, noe som bidrar til at du kan spare papir og redusere kostnadene dine. Fra utskrift av CV-er til hjemmelekser og forretningspresentasjoner, du kan være sikker på at den vil produsere skarp og klar tekst og presis og kraftfull grafikk.

Optimalisert for Epson-skrivere
Epsons blekk og papir er utviklet for å fungere hånd i hånd med Epson-skrivere og produsere de beste resultatene gang på gang.

Perfekt for enhver skriver
Papirene våre sørger for flotte resultater med andre produsenters skrivere og blekk, slik at alle kan dra nytte av Epsons ekspertise.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2020