HP 06A svart LaserJet-tonerkassett

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 06A svart LaserJet-tonerkassett
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 06A svart LaserJet-tonerkassett (C3906A)

HP 06A svart LaserJet-tonerkassett

Produsentnr.:
C3906A
/ Varenr.:
235681
EAN:
0088698067819

HP LaserJet C3906A tonerkassett, svart for LJ 5l/6l/3100/3150, inntil 2500 sider
  • Produkt Toner
Forventet på lager 01.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP LaserJet-tonerkassetter i C3906-familien er ideelle for forretnings- eller privatbrukere som trenger laserutskrifter i profesjonell kvalitet. Den spesielle lavsmeltingsmekanismen betyr lavere temperaturer, mindre energiforbruk og større produktivitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP LaserJet-tonerkassetter i C3906-familien er designet til å fungere problemfritt med HP LaserJet-skrivere for klare og skarpe resultater. De er ideelle for hjemme- eller forretningsbrukere som ønsker pålitelige og konsekvente utskrifter av høy kvalitet hver gang.
  • HP LaserJet-tonerkassetter i C3906-familien med mikrofin toner kombinert med HPs Resolution Enhancement-teknologi gir kvalitetsdokumenter med skarpe kanter, jevne overganger og konsekvent dekning.
  • HP LaserJet-tonerkassetter i C3906-familien med mikrofin toner gir en pålitelig, problemfri ytelse med økt produktivitet og mindre interaksjon med skriveren. Påliteligheten og den strenge kvalitetstestingen kombinert med HPs kjente garanti og støtte gir optimal oppetid med et minimum av brukerinngrep.

Målgruppe

Forretnings- eller hjemmebrukere som trenger profesjonelle laserdokumenter.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019