HP 1 år maskinvarestøtte e/garanti, respons på stedet innen 4 timer 13x5 for Designjet Z6100-42

Forsiden / Komponenter / Service & Support / HP 1 år maskinvarestøtte e/garanti, respons på stedet innen 4 timer 13x5 for Designjet Z6100-42
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 1 år maskinvarestøtte e/ garanti,  respons på stedet innen 4 timer 13x5 for Designjet Z6100-42 (H5740PE)

HP 1 år maskinvarestøtte e/garanti, respons på stedet innen 4 timer 13x5 for Designjet Z6100-42

Produsentnr.:
H5740PE
/ Varenr.:
366657
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP Care Pack-tjenester tilbyr oppgraderte tjenestenivåer for å bedre garantidekningen og gi deg trygghet og hjelp til å holde deg oppe og i gang.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Få støtte etter at HP-garantien utløper og innen 4 timer etter at du ringte, og forvent en HP-kvalifisert tekniker på stedet hvis HP ikke kan løse problemet eksternt.
  • Gled deg over tilgjengelig støtte 13 timer per dag og garantert rask responstid, hvis det er nødvendig.
  • Forbedre maskinvarens ytelse og oppetid.
  • HP Care Pack-tjenester levert via akkreditert nettverk av partnere eller av en HP-ingeniør som sørger for best mulig service.
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019