HP 10 magenta blekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 10 magenta blekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 10 magenta blekkpatron (C4843AE)

HP 10 magenta blekkpatron

Produsentnr.:
C4843AE
/ Varenr.:
242359
EAN:
0088698205433

HP 10 blekkpatron, magenta
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 04.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 10 magenta blekkpatroner er ideelle for profesjonelle forretningsbrukere som trenger farger i høy kvalitet og raske, enkle og pålitelige utskriftsløsninger. Smarte blekkpatroner gir klar, skarp tekst uten gjetting.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  • Et polert, profesjonelt utseende avhenger av klare og skarpe tegn og ekstremt fin utskriftskvalitet. Det egenutviklede, pigmentbaserte blekket i HP 10 magenta blekkpatron er laget for å produsere skarpe linjer og profesjonelle resultater. For å oppnå den ekstremt fine utskriftskvaliteten støtter dette blekket en liten dråpestørrelse. HPs blekkpatroner er utviklet sammen med skriveren og HP-papir, og leverer konsistente resultater på HPs spesialpapir og -film og på vanlig papir.
  • 28 ml fargestoffbasert blekk for konsistent fremragende utskriftskvalitet.
  • HP 10 magenta blekkpatron er laget for pålitelig og kostnadseffektiv utskrift. Når det er på tide å skifte en patron, gir separate blekkpatroner muligheten til økonomisk utskifting bare av den patronen som er tom. Over tid kan du glede deg over stadige besparelser på grunn av den pålitelige, effektive ytelsen som er innebygd i HPs blekkpatroner.
  • Del av det modulære blekktilførselssystemet for avanserte varslingsegenskaper.
  • Innebygde smarte kretser overvåker automatisk blekkforbruket, og varsler brukerne via PC-skjermen når blekket minker og patroner trenger å skiftes ut.

Målgruppe

Yrkesbrukere som trenger høykvalitets farge og raske, enkle utskriftsløsninger kombinert med brukervennlighet og lave driftskostnader.

For fargeutskrifter av høy kvalitet og raske, enkle, pålitelige utskriftsløsninger.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019