HP 10 magenta skrivehode

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 10 magenta skrivehode
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 10 magenta skrivehode (C4802A)

HP 10 magenta skrivehode

Produsentnr.:
C4802A
/ Varenr.:
242665
EAN:
0088698217313

HP 10 skrivehode, magenta
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 08.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 10 skrivehoder med Lang Levetid er del av HPs modulære blekksystem. Ett svart skrivehode og tre i farger, der hvert har 304 dyser som gir mindre dråper, som plasseres mer nøyaktig, mens hastigheten er doblet for HP Deskjet-skrivere.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Enkelt vedlikehold: bytt ut slitte skrivehoder for uavbrutt, skarp utskriftskvalitet uten kostbar reparasjonsservice eller nedetid.
  • Laget for å gi eksepsjonelt fin utskriftskvalitet ved hjelp teknologi som gir svært små blekkdråper, og utskrift med høy hastighet.
  • Bygd for å vare: HP 10 magenta skrivehode vil skrive ut minst 24 000 sider - du kan stole på at du får mest mulig ut av dette skrivehodet.
  • Enkelt vedlikehold: bare bytt ut utbrukte skrivehoder for uavbrutt klar og skarp utskrift uten kostbare reparasjoner eller nedetid for skriveren
  • Våtrensing i HP skrivere i 2000C/2500C-serien forlenger skrivehodets levetid.

Målgruppe

Ideelt egnet for yrkesbrukere som ønsker høykvalitets fargeutskrifter og enkle, pålitelige utskriftsløsninger kombinert med brukervennlighet og særdeles lave driftskostnader.

For fargeutskrifter av høy kvalitet og enkle, pålitelige utskriftsløsninger.

Inkludert i leveransen

    Skrivehode
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019