HP 10 svart blekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 10 svart blekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 10 svart blekkpatron (C4844AE)

HP 10 svart blekkpatron

Produsentnr.:
C4844AE
/ Varenr.:
242360
EAN:
88698205440

HP 10 blekkpatron, svart
  • Produkt Blekk
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 10 svarte blekkpatroner gir skarp tekst og konsistent fremragende utskriftskvalitet. Det egenutviklede, pigmentbaserte blekket sørger for profesjonelle, pålitelige resultater på en enkel måte med glimrende økonomi.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  • Et polert, profesjonelt utseende avhenger av klare og skarpe tegn og ekstremt fin utskriftskvalitet. Det egenutviklede, pigmentbaserte blekket i HP 10 svart blekkpatron er laget for å produsere skarp, svart tekst og profesjonelle resultater. For å oppnå den ekstremt fine utskriftskvaliteten støtter dette blekket en liten dråpestørrelse på 18 pl. HPs blekkpatroner er utviklet sammen med skriveren og HP-papir, og leverer konsistente resultater på HPs spesialpapir og -film og på vanlig papir.
  • Innovativ HP Smart utskriftsteknologi gjør HPs utskriftsrekvisita enkle å bruke og vedlikeholde[k1]. Når det er på tide å bytte ut rekvisita, vil HP SureSupply – gjennom HPs intelligente utskriftsteknologi – gjøre kjøp av nye utskriftsrekvisita til en problemfri opplevelse. Du får beskjed om når det er på tide å bytte rekvisita og nøyaktig hvilken del du trenger, og du får hjelp til å foreta innkjøpet på stedet eller via Internett fra HP eller forhandleren du velger.
  • HP 10 svart blekkpatron er laget for pålitelig og kostnadseffektiv utskrift. Når det er på tide å skifte en patron, gir separate blekkpatroner muligheten til økonomisk utskifting bare av den patronen som er tom. Over tid kan du glede deg over stadige besparelser på grunn av den pålitelige, effektive ytelsen som er innebygd i HPs blekkpatroner.
  • Del av det modulære blekktilførselssystemet for avanserte varslingsegenskaper.
  • Innebygde smarte kretser overvåker automatisk blekkforbruket, og varsler brukerne via PC-skjermen når blekket minker og patroner trenger å skiftes ut.

Målgruppe

Yrkesbrukere som trenger høykvalitets farge og raske, enkle utskriftsløsninger kombinert med brukervennlighet og lave driftskostnader.

For fargeutskrifter av høy kvalitet og raske, enkle, pålitelige utskriftsløsninger.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019