HP 100 original fotoblekkpatron, grå

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 100 original fotoblekkpatron, grå
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 100 original fotoblekkpatron,  grå (C9368AE)

HP 100 original fotoblekkpatron, grå

Produsentnr.:
C9368AE
/ Varenr.:
641196
EAN:
829160180533

HP 100 fotoblekkpatron, grå, med Vivera-blekk
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 03.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Denne avanserte, grå fotopatronen – som er en del av HPs 3-, 6- og 8-fargers utskriftssystemer – formidler detaljene på svart/hvitt- og fargebilder og produserer bilder som motstår falming i generasjoner [p1].

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Inneholder lysegrå, mørkegrå og svarte blekkfarger som sikrer betydelig flere detaljer – spesielt i skyggelagte områder – for slående fargebilder. Skriv ut virkelighetstro fargebilder ved å kombinere denne patronen med HP 344 / 343 trefargers patroner for å produsere HPs 6-fargers utskriftssystem. Få bilder av tradisjonell fotokvalitet med et stort fargespekter når du bruker denne patronen sammen med HP 344 / 343 trefargers patroner og HP 348 fotoblekkpatron, grå, for å produsere HPs 8-fargers utskriftssystem.
  • Fungerer som et frittstående utskriftssystem med 3 blekkfarger for å produsere flotte kvalitetsbilder i svart/hvitt med slående tone, tekstur og kontrast. Gir en unik palett med grånyanser og rike svartnyanser, noe som gjør at du kan skrive ut rene grånyanser uten fargenyanser. Få nye utskriftsmuligheter med skinnende grånyanser, strålende hvitnyanser, metallic-nyanser og dype svartnyanser.
  • Skriv ut svart/hvitt- og fargebilder som holder seg like ferske som den dagen du skrev dem ut. Få en ytelse du kan stole på – patenterte fargestoffbaserte blekktyper er spesialformulert for denne patronen for å gi overlegen falmingsbestandighet på HP Premium Plus fotopapir. Ideelt når du skal skrive ut bilder som du skal ramme inn og henge på veggen – eller når du skal produsere opptrykk, forstørrelser eller kopier som familie og venner vil sette pris på i mange år fremover.

Målgruppe

HP 100 fotoblekkpatron, grå, er designet for fotoentusiaster som ønsker å skrive ut profesjonelle, falmingsbestandige svart/hvitt- eller fargebilder med slående tone, tekstur og kontrast.

Typiske bruksområder for denne avanserte fotoblekkpatronen, er utskrift av svart/hvitt- eller fargebilder i tradisjonell fotokvalitet, inkludert portretter, bryllupsbilder og landskap.

Inkludert i leveransen

    Blekkpatron
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019