HP 10A topakning svarte LaserJet-tonerkassetter

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 10A topakning svarte LaserJet-tonerkassetter
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 10A topakning svarte LaserJet-tonerkassetter (Q2610D)

HP 10A topakning svarte LaserJet-tonerkassetter

Produsentnr.:
Q2610D
/ Varenr.:
515358
EAN:
0808736634007

HP LaserJet Q2610A topakning svarte tonerkassetter for LJ 2300, opptil 6 000 sider hver
  • Produkt Toner
Forventet på lager 01.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP LaserJet Q2610A topakning svarte tonerkassetter for HP LaserJet 2300-serien er pålitelige og enkle å bruke. Smart utskriftsteknologi [p1] gir effektiv rekvisitahåndtering. Pakken med to gir mer valuta for pengene for kunder med høyt forbruk.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Den avanserte tonerformuleringen og den nøyaktige tonerplasseringen til HP LaserJet-tonerkassetter i Q2610-familien gir konsekvent utmerket utskriftskvalitet med ekstra skarp svart tekst, jevne gråtoneskalaer og fine detaljer i fotos og grafikk. HPs intelligente utskriftsteknologi [k1] tillater automatiske justeringer som sikrer konsekvent distribusjon av tonerpartiklene gjennom hele kassettens levetid.
  • Alt-i-ett-designen til HP LaserJet-tonerkassetter i Q2610-familien gir enkel installasjon og vedlikehold. Den intelligente utskriftsteknologien[k1] gir deg rekvisitastatus og informasjon via skriverens kontrollpanel eller nettleser. Varslingene sendes til brukerne eller administratorene når rekvisitaene er klare for utskifting.
  • HP LaserJet-tonerkassetter i Q2610-familien med intelligent utskriftsteknologi[k1] sikrer konsekvent pålitelig ytelse. Tonerkassetten, toneren og utskriftskomponentene er nøyaktig tilpasset hverandre for å sikre optimal oppetid for skriveren med et minimum av brukerinngrep.

Målgruppe

Små, mellomstore og store selskaper som trenger pålitelige nettverks- og arbeidsgruppeutskrifter i store mengder med et minimum av brukerinngrep og støttebehov.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019