HP 12 blekkpatron, gul

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 12 blekkpatron, gul
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 12 blekkpatron,  gul (C4806A)

HP 12 blekkpatron, gul

Produsentnr.:
C4806A
/ Varenr.:
278270
EAN:
808736270960

HP 12 blekkpatron, gul (55 ml)
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 09.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 12 blekkpatron, gul (55 ml)

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP 14 fargeskrivehoder benytter forbedret fargeleggingsteknologi med HPs PhotoREt III for uovertruffen bildekvalitet. Mikroskopiske 4 pl fargeblekkdråper sørger for jevn, skarp bildekvalitet; 18 pl svarte blekkdråper gir tekst i laserkvalitet på vanlig og spesialpapir.
  • Smarte innebygde funksjoner muliggjør kommunikasjon mellom blekkpatroner, skrivehoder og skriver.
  • Korte tørketider innebærer større flekksikkerhet og bedre håndtering. Forbedret lysbestandighet gjør at utskriftene varer lenger. Fargestoffbaserte farger og pigmentert svart blekk gir utskrifter som er klare og skarpe i alle medier.
  • 55 ml fargestoffbasert blekk gir gjennomsnittlig 3 300 sider med 15% dekning.
  • Holder opptil tolv ganger mer blekk enn patroner med integrert blekkforsyning og skrivehode, som øker utskiftingsintervallene.

Målgruppe

For yrkesbrukere i sammenkoblede arbeidsgrupper og frittstående miljøer med behov for fargeutskrift, og dessuten grafiske designere, reklamebyråer og tekniske yrkesbrukere med AEC, mekanisk design og GIS som spesialfelt.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019