HP 12 skrivehode, cyan

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 12 skrivehode, cyan
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 12 skrivehode,  cyan (C5024A)

HP 12 skrivehode, cyan

Produsentnr.:
C5024A
/ Varenr.:
278272
EAN:
0808736270984

HP 12 skrivehode, cyan
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 08.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 12 skrivehode, cyan

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Separate skriverhoder for svart og farge lar deg bytte skrivehoder enkeltvis ved behov.
  • Smarte innebygde funksjoner muliggjør kommunikasjon mellom blekkpatroner, skrivehoder og skriver. Auto-overvåking av blekkforbruk. Meldinger gis når blekkpatronen er nesten tom.
  • HPs forbedrede fargeleggingsteknologi (Photoret III) legger flere blekkdråper lagvis på hvert enkelt punkt for å skape myke fargeoverganger og flere direkte skrivbare farger.
  • Hurtigtørkende blekk betyr bedre motstand mot fargesmitte.
  • Det svarte skrivehodet varer om lag 45 000 A4-sider. Et fargeskrivehode varer om lag 105 000 A4-sider.

Målgruppe

For yrkesbrukere i sammenkoblede arbeidsgrupper og frittstående miljøer med behov for fargeutskrift, og dessuten grafiske designere, reklamebyråer og tekniske yrkesbrukere med AEC, mekanisk design og GIS som spesialfelt.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019