HP 19 svart blekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 19 svart blekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 19 svart blekkpatron (C6628AE)

HP 19 svart blekkpatron

Produsentnr.:
C6628AE
/ Varenr.:
231809
EAN:
025184176679

HP 19 blekkpatron, svart
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 04.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 19 svart blekkpatron gir utskrifter med profesjonell kvalitet, selv på vanlig papir. Den er utviklet spesielt for å fungere pålitelig i forskjellige høyder over havet og ved forskjellige temperaturer, og det gjør den ideell for forretningsreisende.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP 19 svart blekkpatron er ideell for forretningsreisende. Den er utviklet spesielt med tanke på HP bærbare skrivere som brukes i forskjellige høyder og temperaturer.
  • Det merkebeskyttede blekket i HP 19 svart blekkpatron gir enestående utskriftskvalitet på alle dokumenter, selv på vanlig papir.
  • HP 19 svart blekkpatron gir profesjonelle resultater på et bredt utvalg av papir og film. Brukt sammen med HP 49 trefargers blekkpatroner får du strålende fargebilder og skarp tekst.

Målgruppe

Brukere i mindre bedrifter eller mobile yrkesutøvere som ønsker profesjonelle resultater fra sine HP Deskjet 350C/350Cbi bærbare skrivere.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019