HP 20 blekkpatron med redusert volum, svart (14 ml)

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 20 blekkpatron med redusert volum, svart (14 ml)
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 20 blekkpatron med redusert volum, svart (14 ml) (C6614NE)

HP 20 blekkpatron med redusert volum, svart (14 ml)

Produsentnr.:
C6614NE
/ Varenr.:
338623
EAN:
0725184556258

HP 20 blekkpatron, svart
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 04.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 20 svart blekkpatron inneholder merkebeskyttet HP pigmentbasert blekk, som gir skarp, svart tekst, strålende farger av fotokvalitet og enestående utskriftskvalitet. Tilgjengelig i to størrelser for ulike utskriftsbehov.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  • HP 20 svart blekkpatron gir enestående utskriftskvalitet på alt papir, også på vanlig hverdagspapir. Den er kompatibel med hele spekteret av HP-medier og er ideell for mange forskjellige utskriftsbehov.
  • HP 20 svart blekkpatron inneholder HP pigmentbasert blekk, som gir enestående kvalitet hver gang du skriver ut. Den skarpe svarte teksten og klare grafikken sørger for et profesjonelt utseende.
  • HP 20 svart blekkpatron er ideell for små kontorer og hjemmebrukere som ønsker holdbare kvalitetsutskrifter til en rimelig pris. Blekkpatronen er tilgjengelig i to størrelser for ulike brukere i små kontorer eller familier.
  • Hver HP inkjet-blekkpatron består av et integrert skrivehode og blekkforsyning; designet for enkel utskifting uten søl. Dette gir et nytt skrivehode og friskt blekk hver gang blekkpatronen skiftes ut, for maksimal utskriftskvalitet og driftssikkerhet.
  • Finnes i to størrelser, med 28 og 14 ml blekk.

Målgruppe

Hjemmebrukere eller brukere i mindre bedrifter som ønsker utmerkede utskrifter til en rimelig pris, men som bare har leilighetsvise eller mindre utskriftsbehov.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019