HP 40 blekkpatron, cyan

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 40 blekkpatron, cyan
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 40 blekkpatron,  cyan (51640CE)

HP 40 blekkpatron, cyan

Produsentnr.:
51640CE
/ Varenr.:
639619

HP 40 blekkpatron, cyan
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 04.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 40 cyan blekkpatron er ideell for bedrifts- eller hjemmebrukere som ønsker kopier og utskrifter i profesjonell kvalitet. HP-teknikk sørger for utskrift som alltid er nøyaktig til minste detalj, på mange forskjellige typer bestrøket papir og kopipapir.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  • Utskrifter av høy kvalitet fra første til siste side – maksimal produktivitet og bekvemmelighet. Høyt blekkvolum gir færre bytter, mindre inngripen og mer for pengene. Utviklet for optimal ytelse sammen med HP-papir – flotte resultater selv på vanlig papir
  • Kvalitetsutskrifter fra første til siste side Maksimal produktivitet og bekvemmelighet Blekkpatron med høyt volum gir færre bytter og mindre inngripen. Synlig blekknivåindikator reduserer muligheten for uventet å gå tom til et minimum.
  • Pålitelige resultater, og det at det er enkelt å sette inn og ta ut patronen, gir raske, rene og enkle bytter.
  • Opp til 16 millioner glitrende farger for iøynefallende rapporter og presentasjoner.
  • Synlig blekknivåindikator og patron som enkelt smekkes på plass.

Målgruppe

Firma- eller hjemmebrukere som ønsker utskrifter og kopier i profesjonell kvalitet, i vanlig eller stort format.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019