HP 49 stor trefargers original blekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 49 stor trefargers original blekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 49 stor trefargers original blekkpatron (51649AE)

HP 49 stor trefargers original blekkpatron

Produsentnr.:
51649AE
/ Varenr.:
280251
EAN:
0088698192009

HP 49 stor trefargers blekkpatron
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 03.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 49 stor trefargers blekkpatron har en innovativ skrivehodedesign og avansert fargestoffbasert blekkteknologi som gir overlegne HP Photoret-fargeutskrifter og livaktige, holdbare utskrifter på vanlig papir og spesialpapir.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Rask fargeutskrift.
  • HP 49 trefargers blekkpatron (22,8 ml) produserer om lag 350 sider (antall sider vil variere med bruken) ved 15 % dekning med 48 dyser (16 per farge).
  • Avansert, fargestoffbasert blekk for skarpere, lysbestandige utskrifter.
  • Hver HP inkjet-blekkpatron består av et integrert skrivehode og blekkforsyning; designet for enkel utskifting uten søl. Dette gir et nytt skrivehode og friskt blekk hver gang blekkpatronen skiftes ut, for maksimal utskriftskvalitet og driftssikkerhet.
  • Tilgjengelig i to blekkvolumer: 11 ml for tilfeldige og/eller prisfølsomme brukere av fargeutskrift, 22,8 ml for den vante, kostnadseffektive fargebrukeren.

Målgruppe

Det ideelle valg for hyppige HP DeskJet- eller HP OfficeJet-brukere som ønsker kostnadseffektive utskrifter i fotokvalitet med høyt volum.

Inkludert i leveransen

    Blekkpatron
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019