HP 5 år maskinv.støtte, på stedet neste arbeidsdag for Color LaserJet 4250 P4015

Forsiden / Komponenter / Service & Support / HP 5 år maskinv.støtte, på stedet neste arbeidsdag for Color LaserJet 4250 P4015
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 5 år maskinv.støtte,  på stedet neste arbeidsdag  for Color LaserJet 4250 P4015 (H2669E)

HP 5 år maskinv.støtte, på stedet neste arbeidsdag for Color LaserJet 4250 P4015

Produsentnr.:
H2669E
/ Varenr.:
685791
EAN:
808736305419
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP Care Pack-tjenester tilbyr oppgraderte tjenestenivåer for å bedre garantidekningen og gi deg trygghet og hjelp til å holde deg oppe og i gang.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP sørger for utskifting på stedet neste virkedag av den defekte maskinvareenheten hvis problemet ikke kan løses via fjerndiagnostisering.
  • Tilbyr en lett tilgjengelig, brukervennlig maskinvarereparasjonstjeneste på stedet for HP-produktet.
  • Øk avkastningen på investeringene i HP-maskinvare. Jo lengre serviceordning du velger, desto mer pålitelig kundestøtte kan du forvente fra HP.
  • Kjøp av HP Care Pack-tjeneste med HP-produkt reduserer de totale eierkostnadene.
  • HP Care Pack-tjenester levert via akkreditert nettverk av partnere eller av en HP-ingeniør som sørger for best mulig service.
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019