HP 50 blekkpatron, cyan

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 50 blekkpatron, cyan
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 50 blekkpatron,  cyan (51650CE)

HP 50 blekkpatron, cyan

Produsentnr.:
51650CE
/ Varenr.:
231889

HP 50 blekkpatron, cyan
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 08.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 50 farge-blekkpatroner er ideelle for bedriftsbrukere som ønsker livlige fargeutskrifter i høy kvalitet og store formater. De virker med HP Designjet-skriveren for blendende fargeresultater på mange forskjellige HP Designjet-utskriftsmaterialer.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  • Livaktige fargeutskrifter av høy kvalitet i storformat Fargestoffbasert blekk av høy kvalitet med utmerket lysekthet Stort fargespillerom, ingen utflyting mellom svart og fargene Algoritmer mot stripeeffekter
  • Patron med blekknivåindikator som er lett synlig, reduserer muligheten for å gå tom uventet.
  • Spesialutformet for å produsere CAD fargeillustrasjoner med høy bildeskarphet og fotorealistiske bilder for grafikkutskrifter.

Målgruppe

Eiere av en HP DesignJet, for eksempel arkitekter, grafiske kunstnere og servicebyråer, landmålere, kartleggere og ingeniører som bruker CAD- eller RIP-programvare.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019