HP 57 trefargers original blekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 57 trefargers original blekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 57 trefargers original blekkpatron (C6657AE#ABB)

HP 57 trefargers original blekkpatron

Produsentnr.:
C6657AE#ABB
/ Varenr.:
598362

HP 57 trefargers blekkpatron
 • Produkt Blekk
Forventet på lager 04.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 57 trefargers blekkpatron gir gjennomgående flotte farger for en rekke forskjellige utskriftsbehov. En pålitelig patron med patentert blekk som er enkel å installere, og som sammen med HP-skriveren gir virkelighetstro fotografier og imponerende fargenøyaktighet.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  Proprietære HP-blekk som er utviklet for å gi best utskriftskvalitet hver gang. Ekstremt små blekkdråper gir jevne hudtoner og fargeoverganger, i tillegg til flott bildeoppløsning og skarpe kanter. Utmerket lysekthet – utskriftene motstår falming lenger.
 • HP 57 trefargers blekkpatron gir pålitelig ytelse og resultater. Den brukes sammen med skriveren i et driftssikkert system av høy kvalitet, og gir gode resultater på et bredt utvalg av vanlig papir og HP spesialpapir.
 • HP 57 trefargers blekkpatron er enkel å installere og bruke. Den avanserte blekkpatron- og skriverteknologien gjør det enkelt å oppnå gjennomgående gode resultater for mange typer utskriftsprosjekter, fra private nyhetsbrev til familiefotografier. Brukes sammen med HP 58 fotoblekkpatron og HP 59 grå fotoblekkpatron i HPs 6- eller 8-fargers utskriftssystem.
 • HP 57 trefargers blekkpatron og HP nr . 58 fotoblekkpatron gir virkelighetstro fotoutskrifter så å si uten korning med 6-blekks fargeutskrift.
 • Små blekkdråper (5 pl ved 18kHz, 4 pl ved 21kHz avfyringsfrekvens) gir eksepsjonell utskriftskvalitet

Målgruppe

Kunder som lager grafikk- og tekstbaserte dokumenter, og fotoentusiaster som ønsker å produsere holdbare fotografier, kopier eller forstørrelser av høy kvalitet.

Virkelighetstro kvalitetsbilder i prosjekter fra 10 x 15 cm bilder uten marg til personlige kort, plakater og markedsføringsmateriell/brosjyrer, og imponerende fargegrafikk og skarp, svart tekst i alle tenkelige prosjekter - fra nyhetsbrev til profesjonelle dokumenter.

Egenskaper og fordeler

 • Inneholder HP Vivera-blekk.
 • Inkluderer en praktisk ferdigfrankert resirkuleringskonvolutt.
 • Enda bedre lysekthet når brukt sammen med HP Premium Plus-fotopapir*.
 • HP garanti og støtte.
 • Avansert teknologi i systemet til HP-patroner og -skrivere overvåker blekknivåer.

Inkludert i leveransen

  Blekkpatron
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019