HP 59 grå fotoblekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 59 grå fotoblekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 59 grå fotoblekkpatron (C9359AE)

HP 59 grå fotoblekkpatron

Produsentnr.:
C9359AE
/ Varenr.:
437991
EAN:
808736585576

HP 59 fotoblekkpatron, grå
 • Produkt Blekk
Forventet på lager 03.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 59 grå fotoblekkpatron gir mer liv til fargefotografier og produserer fantastiske svart-hvite fotografier. Merkebeskyttede lyse- og mørkegrå fargestoffbaserte blekk brukes på HP Premium Plus fotopapir i HPs 6- og 8-fargers utskriftssystemer [p1].

Viktige salgsargumenter og fordeler

  HP 59 grå fotoblekkpatron gir virkelighetstro fargefotografier med en enestående lysekthet [k1]. Grått blekk gir en betydelig bredere fargeskala for større livaktighet, kontrast og detaljrikdom, selv i skyggepartier (HP 59, HP 58 og HP 57 sammen). Grått blekk reduserer også kornethet i hudtoner og lyse og mellomtoner og gir rene gråtoner uten fargeskjær i HPs 8-fargers utskriftssystem [k2] (HP 59, HP 58 og HP 57 sammen).
 • HP 59 grå fotoblekkpatron gir flotte svart-hvite fotografier med enestående nøytrale gråtoner og dype, rike svarte tone med nye fargestoffbaserte grå og svarte blekksammensetninger som er spesialutviklet med tanke på svart-hvite fotografier og profesjonell kvalitet (bare HP 59 grå fotoblekkpatron).
 • HP 59 grå fotoblekkpatron fungerer sammen med skriveren i et system utviklet for høy kvalitet, driftssikkerhet og gode resultater. Blekkpatronene er enkle å installere og bruke med en indikator på skjermen som viser blekknivåer, slik at du får byttet patron i rett tid.

Målgruppe

Eiere av digitalkameraer og fotoentusiaster som ønsker å produsere holdbare fotografier, kopier eller forstørrelser av høy kvalitet.

Virkelighetstro utskrift i fotokvalitet i prosjekter fra 10 x 15 cm til A4-fotos.

Egenskaper og fordeler

 • Patentbeskyttede lyse og mørke grå blekk er spesielt laget for å gi imponerende virkelighetstro bilder. Grått blekk utvider fargeområdet betydelig for å muliggjøre forbedrede farger, nøyaktighet, kontrast og detalj – selv i skygger (HP 59, HP 58 og HP 57 sammen). På HP-utskrifter med 8 blekkfarger vil grått blekk også redusere korning i hudfarger og lyse/middels toner (som skyer) og gi ekte nøytraler (rene gråtoner uten noen fargetoner) i metallfarger (HP 59, HP 58 og HP 57 sammen).
 • Patentbeskyttet blekk i HP 59 grå fotoblekkpatron er utviklet for å støtte en fin, 5 pl dråpestørrelse som fører til uavbrutte toner i virkelighetstro fotos.
 • Smart utskriftsteknologi (2) i systemet til HP blekkpatron og HP skriver overvåker fordelingen av dråpevekt og innretting av blekkpatron og utfører automatiske og uavbrutte justeringer for å optimere utskriftskvaliteten.
 • HP garanti og støtte
 • Smart teknologi (2) i systemet til HP-patroner og –skrivere overvåker blekknivåer
 • Legendarisk HP-kvalitet og ­pålitelighet
 • Enkel og lettfattelig skifting av patron
 • Patroner bidrar til virkelighetstro fotokvalitet oppnådd med Photoret Pro

Inkludert i leveransen

  En blekkpatronbeskytter (hindrer at patronen tørker ut når den ikke står i skriveren)
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019