HP 78 stor trefargers blekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 78 stor trefargers blekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 78 stor trefargers blekkpatron (C6578AE#ABB)

HP 78 stor trefargers blekkpatron

Produsentnr.:
C6578AE#ABB
/ Varenr.:
346965
EAN:
0886111330546

HP 78 stor trefargers blekkpatron
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 08.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 78 trefargers blekkpatroner gir klare, livaktige fargebilder. Patentert, fargestoffbasert HP-fargeblekk og blekkpatronteknologi gjør profesjonelle utskrifter både enkelt og pålitelig. Tilgjengelig i to størrelser for ulike utskriftsbehov.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  • HP 78 trefargers blekkpatroner gir klare, livaktige fargebilder hver gang du skriver ut. HPs patenterte, fargestoffbaserte blekk og blekkpatronteknologi er utviklet sammen med skriveren for å gi skarp, fargerik grafikk hver gang du skriver ut.
  • Gled deg over problemfrie utskrifter og lite vedlikehold. HP 78 trefargers blekkpatroner er utviklet sammen med skriveren og er enkle å installere og bytte ut. Du kan velge mellom to blekkpatronstørrelser i tråd med ditt utskriftsbehov.
  • HP 78 trefargers blekkpatroner er nøye utviklet og konstruert for at du skal spare tid og kostnader i forbindelse med patronproblemer. Du får konsistente kvalitetsutskrifter gjennom hele blekkpatronens brukstid.

Målgruppe

Hjemmebrukere eller brukere i mindre bedrifter som ønsker volumutskrifter og fotokvalitet til en konkurransedyktig pris per side.

Inkludert i leveransen

    Blekkpatron
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019