HP 80 350 ml gul blekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 80 350 ml gul blekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 80 350 ml gul blekkpatron (C4848A)

HP 80 350 ml gul blekkpatron

Produsentnr.:
C4848A
/ Varenr.:
231880
EAN:
88698629185

HP 80 blekkpatron, gul, 350 ml
  • Produkt Blekk
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP  80 blekkpatroner er laget for å fungere sammen med HP  80 skrivehoder med renseenheter som en del av et modulært blekksystem. HP  80 blekkpatroner er utformet for å gi profesjonelle resultater som alltid er klare og skarpe.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP Jetexpress-teknologi gir et 2,54 cm bredt skrivehode med 512 dyser for den raskeste, mest presise utskriften på alle HP Designjet-skriverne. Smarte funksjoner overvåker blekknivåer for å minimalisere muligheten for å gå tom uventet.
  • Med sine innebygde intelligente funksjoner virker HP  80 skrivehoder og blekkpatroner automatisk sammen med skriveren og sørger for glimrende resultater hver gang. Renseenheten gjør at skrivehodet varer lenger, og sørger for konsekvent ytelse.
  • 350 ml fargestoffbaserte blekkpatroner for store volumer eller uovervåket utskrift. Enkelt valg med modulært blekksystem, komponenter skiftes bare ut når de faktisk er tomme.

Målgruppe

Tekniske fagfolk.

Arbeider på applikasjoner for mekanisk DAK (MDAK), arkitektur/ingeniørarbeid/konstruksjon (AEC), elektronisk/elektrisk design (EE), og GIS (geografiske informasjonssystemer).

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019