HP 81 3-pakning 680 ml lys cyan fargestoffbaserte patroner

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 81 3-pakning 680 ml lys cyan fargestoffbaserte patroner
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 81 3-pakning 680 ml lys cyan fargestoffbaserte patroner (C5070A)

HP 81 3-pakning 680 ml lys cyan fargestoffbaserte patroner

Produsentnr.:
C5070A
/ Varenr.:
357408
EAN:
0808736596510

HP 81 fargestoffbasert blekkpatron, lys cyan, 3-pakning - 3 blekkpatroner, 680 ml hver, selges ikke enkeltvis
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 01.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Multipack med 3 blekktyper fra HP øker produktiviteten for storformatkunder ved å gi betydelige kostnadsbesparelser for storbrukere.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    hp designjet 5500/5000-brukere kan velge blant en rekke produkttilbud som tilfredsstiller deres individuelle utskriftsbehov. Porteføljen av HP 81 fargestoffbasert blekk består av: - enkle blekkpatroner - skrivehode og renseenhet for skrivehoder - økonomipakning (består av 1 blekkpatron, skrivehode og renseenhet for skrivehode) - multipack (består av 3 blekkpatroner, alle med samme farge)
  • Pålitelighet sparer tid og øker produktiviteten.
  • Kompromissløs bildekvalitet og uovertrufne utskriftshastigheter fordi HPs Designjet-skrivere og ­rekvisita er utformet, designet og testet til å fungere sammen.
  • Valuta for pengene for brukere med begrenset utskriftsbehov gjennom en kombinasjon av en enkelt blekkpatron og HPs skrivehoder med lang holdbarhet i HPs økonomipakninger.
  • Perfekt for skilting der HP tilbyr en imponerende medieportefølje.

Målgruppe

- Storbrukere av storformatrekvisita (f.eks. varehandel) som arbeider med HP Designjet 5000/5500 fargestoffbaserte utskriftssystemer. - Profesjonelle trykkerier og utskriftsleverandører (grafiske trykkerier, fotolaboratorier, utstillingsmakere, repro-hus, skiltmakere og plakattrykkere), hurtigtrykkerier og kopibutikker, bedriftsinterne grafikere (reklamebyråer, designstudioer og designavdelinger i store bedrifter).

Inkludert i leveransen

    3 blekkpatroner
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019