HP 81 magenta fargestoffbasert skrivehode med renseenhet

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 81 magenta fargestoffbasert skrivehode med renseenhet
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 81 magenta fargestoffbasert skrivehode med renseenhet (C4952A)

HP 81 magenta fargestoffbasert skrivehode med renseenhet

Produsentnr.:
C4952A
/ Varenr.:
242700
EAN:
0025184252649

HP 81 fargestoffbasert skrivehode med renseenhet, magenta
  • Produkt Blekk
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Seks blekkfarger og HPs Jetexpress-teknologi gir rask, ubetjent utskrift uten å gå på bekostning av bildekvaliteten. Skrivehodene er 2,5 cm brede med 512 dyser per skrivehode, og de gir en bredere utskriftslinje.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Med et skrivehode som er nesten 2,5 cm bredt, bidrar HPs Jetexpress-teknologi til at kompatible skrivere kan oppnå uovertrufne hastigheter.
  • HP Jetexpress-teknologi gir rask, ubetjent utskrift uten at det går på bekostning av bildekvaliteten.
  • HP 81 blekkrekvisita, HP-skrivere i Designjet 5000/5500-serien og HP utskriftsmaterialer er utviklet og testet sammen for å sikre kompromissløs utskriftskvalitet, ytelse og pålitelighet.

Målgruppe

Profesjonelle teknikere med høy produktivitet; administrasjon/kontorledere, innkjøpsagenter, IT- og skrivervedlikeholdspersonell; utskriftsleverandører, forhandlere og kontorpersonell.

Inkludert i leveransen

    Skrivehode; Rengjøringsenhet for skrivehode
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019