HP 82 69 ml gul blekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 82 69 ml gul blekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 82 69 ml gul blekkpatron (C4913A)

HP 82 69 ml gul blekkpatron

Produsentnr.:
C4913A
/ Varenr.:
242031
EAN:
0725184272721

HP 82 blekkpatron, gul, 69 ml
  • Produkt Blekk
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

hp 82 blekkpatron, gul (69 ml)

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Separate skrivehoder og blekkpatroner med høy kapasitet Skrivehoder og blekkpatroner med lang levetid betyr færre rekvisitabytter og høyere produktivitet. Bytt ut rekvisita enkeltvis etter behov, og spar tid og penger.
  • Skriv ut sikkert. HP 82 blekkpatroner er laget for å produsere livfulle og slående bilder, klar og nøyaktig linjekvalitet og profesjonelle resultater hver gang.
  • Intelligente innebygde funksjoner overvåker blekknivået slik at du slipper å gjette. Smart teknologi gjør at blekkpatroner, skrivehoder og skriver kan kommunisere for å oppnå maksimal kvalitet og ytelse. Bruker blir varslet når rekvisita må byttes ut.
  • Høykapasitets blekkpatroner gjør det mulig å skrive lengre mellom hvert rekvisitabytte - nesten dobbel kapasitet i forhold til tidligere HP-blekkpatroner for HP Designjet 400- og 700-skriverne.
  • Garantert inntil datoen som er trykt på blekkpatronen, eller til alt det ekte HP-blekket er oppbrukt, avhengig av hva som inntreffer først.

Målgruppe

Grafiske designere og reklamebyråer som spesialiserer i pakking, salgssted eller dekorativ grafikk. Tekniske yrkesutøvere innenfor arkitektur/ingeniørarbeid/konstruksjon (AEC), mekanisk design eller geografiske informasjonssystemer (GIS).

Inkludert i leveransen

    Blekkpatron
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019