HP 822A cyan LaserJet-bildetrommel

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 822A cyan LaserJet-bildetrommel
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 822A cyan LaserJet-bildetrommel (C8561A)

HP 822A cyan LaserJet-bildetrommel

Produsentnr.:
C8561A
/ Varenr.:
492510
EAN:
88698445372

HP 822A cyan LaserJet-bildetrommel for CLJ 9500/9500mfp, opptil 40 000 sider
 • Produkt Trommel
Forventet på lager 04.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP Color LaserJet bildetrommel, cyan (C8561A), med intelligent utskriftsteknologi [p1] for skrivere i HP Color LaserJet 9500-serien gir inntil 40.000 sider. Rekvisita med høy ytelse gjør at ubetjent utskrift kan drives effektivt og pålitelig.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  HP Color LaserJet 9500 utskriftsrekvisita med intelligent utskriftsteknologi [k1] gir konsekvent profesjonell utskriftskvalitet. Den overlegne utskriftskvaliteten defineres av presis fargeregistrering, skarpe kanter og krystallklar svart tekst. Variable glansenivåer lar brukerne tilfredsstille ulike behov for finish. HPs intelligente utskriftsteknologi åpner for automatiske justeringer i det elektrofotografiske systemet gjennom hele levetiden til kassetten.
 • HP Color LaserJet 9500 utskriftsrekvisita med intelligent utskriftsteknologi [k1] er enkle å installere og vedlikeholde. Rekvisitastatusen overvåkes kontinuerlig og varsles gjennom en standard nettleser eller i skriverens kontrollpanel. Du får automatisk varsling når det er lite toner eller tomt for toner i kassetten. Og med HP SureSupply [k2] kan du glede deg over enkel bestilling på nettet. Du har lett tilgang til tonerkassetter og bildetromler via skriverens frontdeksel.
 • HP Color LaserJet 9500 utskriftsrekvisita med intelligent utskriftsteknologi [k1] foretar automatiske justeringer for å optimere utskriftskvaliteten og påliteligheten. Minimalt brukeravbrudd sparer deg for tid og øker produktiviteten. Fire separate tonerkassetter og fire uavhengige bildetromler sammen med tre individuelle rekvisitasett gjør at brukerne kan tilpasse systemet til sine store utskriftsbehov.

Målgruppe

Store virksomheter som krever en økonomisk løsning for å kunne publisere en rekke ulike salgsfremmende dokumenter internt. Avdelinger og arbeidsgrupper i selskaper som skriver ut store mengder fargedokumenter.

Egenskaper og fordeler

 • Nyskapende tonerformler gir profesjonell utskriftskvalitet og glansytelse.
 • HP rekvisita gir rask, kostnadseffektiv utskrift med høy dekning.
 • Smart teknologi overvåker tonernivåer og gir enkel rekvisitastyring.
 • Avansert elektrofotografisk prosess gir konsekvent fargenøyaktighet.

Inkludert i leveransen

  Bildetrommel; Resirkuleringsveiledning
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019