HP 84 69 ml svart blekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 84 69 ml svart blekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 84 69 ml svart blekkpatron (C5016A)

HP 84 69 ml svart blekkpatron

Produsentnr.:
C5016A
/ Varenr.:
231777
EAN:
725184651571

HP 84 blekkpatron, svart, 69 ml
  • Produkt Blekk
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 84 svart blekkpatron, 69 ml

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Resultater med trykkerikvalitet. Lag bilder av høy kvalitet med inntil 2400 dpi oppløsning og fire-picoliters blekkdråper.
  • Problemfritt modulært system. HP  84 modulært skrivehode- og blekkpatronsystem gir utskrift uten hodebry. Skrivehodene er holdbare og lette å skifte ut.
  • Raskere, mer kostnadseffektiv utskrift. Spar tid og penger.

Målgruppe

Laget for grafiske designere – freelancere, studioer, byråer, forleggere og mer – og markedsføringsavdelinger og førtrykkhus, som ønsker nøyaktige reproduksjoner av høy kvalitet med utseende som ved offset-trykk.

Inkludert i leveransen

    Blekkpatron
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019