HP 84 lys magenta skrivehode

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 84 lys magenta skrivehode
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 84 lys magenta skrivehode (C5021A)

HP 84 lys magenta skrivehode

Produsentnr.:
C5021A
/ Varenr.:
242192
EAN:
0725184651625

HP 84 skrivehode, lys magenta
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 01.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 84 lys magenta skrivehode

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Resultater med trykkerikvalitet.
  • Interaktiv Smart utskriftsteknologi, som er innebygd i systemet, justerer fargetettheten for å sikre konsistente resultater.
  • Raskere, mer kostnadseffektiv utskrift. Bredere skrivespor og 304 dyser per skrivehode minimerer ventetiden, mens økonomiske, modulære rekvisita holder sidekostnadene på et hyggelig nivå.

Målgruppe

Laget for grafiske designere – freelancere, studioer, byråer, forleggere og mer – og markedsføringsavdelinger og førtrykkhus, som ønsker nøyaktige reproduksjoner av høy kvalitet med utseende som ved offset-trykk.

Inkludert i leveransen

    Skrivehode
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019