HP 85 lys cyan skrivehode

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 85 lys cyan skrivehode
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 85 lys cyan skrivehode (C9423A)

HP 85 lys cyan skrivehode

Produsentnr.:
C9423A
/ Varenr.:
585827
EAN:
0808736670838

HP 85 skrivehode, lys cyan
 • Produkt Blekk
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Eksepsjonelt falmingsbestandig[p1] fotokvalitet, konsistent fargenøyaktighet og presise bildedetaljer. HP 85 skrivehoder med lang holdbarhet fungerer sammen med de nye fargestoffbaserte fargeblekkene til HP, og produserer enestående resultater som er enkle, pålitelige og kostnadseffektive.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  Produser eksepsjonelt falmingsbestandige[k1] bilder i fotokvalitet. HP 85 skrivehoder med lang holdbarhet er utformet sammen med nye, fargestoffbaserte blekksammensetninger i HP 85 fargeblekkpatroner. Presise detaljer og høy fargenøyaktighet gir deg de beste resultatene.
 • Spar verdifull tid og realiser fortløpende besparelser med varige HP 85 fargeskrivehoder. Dette produktet betyr mindre bortkastet tid på utskriftsproblemer, gir høyere produktivitet og mer kostnadseffektive utskrifter.
 • Gled deg over problemfrie utskrifter og lite vedlikehold. HP 85 fargeskrivehoder er designet sammen med skriveren. Den interaktive utskriftsteknologien gjør det lett å installere og vedlikehode HP rekvisita.

Målgruppe

Profesjonelle i grafikkintensive roller

Hverdagsutskrift av grafikkorienterte dokumenter i bredformat

Egenskaper og fordeler

 • HPs blekkpatroner, skrivehoder og Designjet-skriver er utformet sammen. Den interaktive, smarte utskriftsteknologien justerer fargetettheten, som gir konsekvente resultater. Når du installerer et nytt skrivehode, gjør den smarte teknologien automatiske justeringer, som gir konsekvent fotobildekvalitet fra første til siste utskrift. Og skrivehoder med lang holdbarhet gir rask, produktiv utskrift med mindre vedlikehold og færre avbrytelser.
 • Praktisk talt kornfri bildekvalitet og nøyaktige farger
 • Lett å bruke og installere med HPs intelligente utskriftsteknologi*
 • Rask, effektiv ytelse og økonomisk utskifting

Inkludert i leveransen

  Skrivehode
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019