HP 90 225 ml cyan blekkpatron

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 90 225 ml cyan blekkpatron
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 90 225 ml cyan blekkpatron (C5060A)
HP 90 225 ml cyan blekkpatron (C5060A)
HP 90 225 ml cyan blekkpatron (C5060A)
HP 90 225 ml cyan blekkpatron (C5060A)

HP 90 225 ml cyan blekkpatron

Produsentnr.:
C5060A
/ Varenr.:
686854
EAN:
829160222615

HP 90 blekkpatron, cyan, 225 ml
  • Produkt Blekk
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 90 blekkpatroner gjør jobben riktig - patentert fargestoffbasert og pigmentbasert svart HP-blekk produserer nøyaktige streker og bilder. Pålitelige og brukervennlige HP utskriftsrekvisita sparer deg for både tid og penger, og du får svært mye for pengene.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP 90 blekkpatroner gjør jobben riktig og gir skarpe streker og bilder av fotokvalitet. Patentert fargestoffbasert og pigmentbasert svart HP-blekk produserer nøyaktige streker og bilder. HP 90 blekkpatroner, som er designet sammen med skriveren og HPs papirer og filmer, gir holdbare utskrifter, mer blekkstabilitet på siden og utmerkede resultater på en rekke utskriftsmaterialer for store formater.
  • HP 90 blekkpatroner er pålitelige, enkle og mer produktive, og de krever lite vedlikehold og gir problemfrie utskrifter. HPs intelligente utskriftsteknologi [k1] sikrer konsekvent utskriftskvalitet, overvåker blekknivåer og gir automatiske varslinger når det er lite eller tomt for toner i kassetten, slik at du vet når det er på tide å skifte den ut.
  • HP 90 blekkpatroner sparer deg for både tid og penger med færre avbrudd og flere valgmuligheter. HP 90 blekkpatroner kommer nå i 2 størrelser i hver farge, inkludert HP 90 blekkpatron, svart, 775 ml, som er spesialdesignet for store utskriftsmengder. Du kan også få kjøpt HP 90 blekkpatroner i multipacks med 3 blekkpatroner og HP 90 økonomipakker som inneholder en kassett og et skrivehode - noe som er både rimelig og praktisk.

Målgruppe

Mellomstore og store arbeidsgrupper som lager tekniske utskrifter i store formater, arkitekt- og konstruksjonsvirksomheter, offentlig sektor. Trykkerier og utskriftsleverandører, reprohus, detalj, aviser.

Egenskaper og fordeler

    HPs blekk er utviklet til å ivareta effektiviteten til skrivehodedyser, oppnå svært små dråpestørrelser og garantere kompatibilitet med hver komponent i utskriftssystemet.

Inkludert i leveransen

    Blekkpatron
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019