HP 90 cyan skrivehode med renseenhet

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 90 cyan skrivehode med renseenhet
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 90 cyan skrivehode med renseenhet (C5055A)
HP 90 cyan skrivehode med renseenhet (C5055A)
HP 90 cyan skrivehode med renseenhet (C5055A)
HP 90 cyan skrivehode med renseenhet (C5055A)

HP 90 cyan skrivehode med renseenhet

Produsentnr.:
C5055A
/ Varenr.:
686853
EAN:
829160222561

HP 90 skrivehode med renseenhet, cyan
  • Produkt Blekk
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Et smart valg. HP 90 skrivehoder med lang holdbarhet og renseenheter for skrivehoder fungerer sammen med HP Designjet 4000-skrivere for rask, pålitelig og kostnadseffektiv drift. Få konsekvent enestående resultater på alt fra nøyaktige strektegninger til fargebilder i fotokvalitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Et smart valg. HP 90 skrivehoder og renseenheter for skrivehoder gir konsistente resultater på alt fra nøyaktige strektegninger til fargebilder i fotokvalitet. HP Smart utskriftsteknologi[k1] i HPs skrivehoder, blekkpatroner og skrivere optimaliserer utskriftskvaliteten så vel som levetiden til skrivehodet.
  • Kostnadseffektive HP skrivehoder er designet sammen med HP Designjet-skrivere for pålitelig, effektiv drift og optimal levetid.
  • Utskrift som krever minimalt med vedlikehold. HP 90 skrivehoder og renseenheter for skrivehoder er en del av et utskriftssystem for store formater, og er laget for effektiv drift og enkel installering. HP Smart utskriftsteknologi[k1] kontrollerer at HP-skrivehodene er riktig installert.

Målgruppe

For mellomstore og store arbeidsgrupper som skriver ut tekniske dokumenter i store formater – arkitekt-, ingeniør- og konstruksjonsselskaper, offentlig sektor, trykkerier og utskriftsleverandører, repro-selskaper, detaljhandel og aviser.

Skriver ut alt fra nøyaktige strektegninger til kvalitetsbilder og grafisk GIS-innhold i stort format.

Inkludert i leveransen

    Skrivehode; Rengjøringsenhet for skrivehode
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019