HP 90 økonomipakke 400 ml cyan blekkpatron og skrivehode

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP 90 økonomipakke 400 ml cyan blekkpatron og skrivehode
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP 90 økonomipakke 400 ml cyan blekkpatron og skrivehode (C5079A)

HP 90 økonomipakke 400 ml cyan blekkpatron og skrivehode

Produsentnr.:
C5079A
/ Varenr.:
686863
EAN:
0829160222684

HP 90 økonomipakning med skrivehode, cyan, og blekkpatron, 400 ml
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 07.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 90 blekkpatroner gir konsekvent enestående resultater på alt fra nøyaktige strektegninger til fargebilder i fotokvalitet. HPs patenterte blekkformuleringer fungerer sammen med Designjet 4000-skrivere for rask, pålitelig og kostnadseffektiv ytelse.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  • Et smart valg. HP 90 blekkpatroner gir konsistente resultater på alt fra nøyaktige strektegninger til fargebilder i fotokvalitet. Patentert HP-blekk designes med HP Smart utskriftsteknologi[k1] i rekvisita og skriver for å optimalisere utskriftskvaliteten og påliteligheten.
  • Tilpass til din bruk med 2 størrelser av hver fargeblekkpatron. De kostnadseffektive HP 90 blekkpatronene gir pålitelig og effektiv drift for å redusere brukeravbrudd og øke produktiviteten.
  • Problemfri utskrift med lite vedlikehold. HP 90 blekkpatroner er en del av et utskriftssystem for store formater, og er laget for effektiv drift og enkel installering. HP Smart utskriftsteknologi[k1] varsler deg når det er lite eller tomt for blekk.

Målgruppe

For mellomstore og store arbeidsgrupper som lager tekniske utskrifter i store formater, arkitekt- og konstruksjonsvirksomheter, offentlig sektor; trykkerier og utskriftsleverandører, reprohus, detalj, aviser.

Skriver ut alt fra nøyaktige strektegninger til kvalitetsbilder og grafisk GIS-innhold i stort format.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019