HP AIT-1-datakassett

Forsiden / Lagring / Lagringsmedia / HP AIT-1-datakassett
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP AIT-1-datakassett (Q1997A)

HP AIT-1-datakassett

Produsentnr.:
Q1997A
/ Varenr.:
231716
EAN:
1052012015530

HP AIT-1 35/70 GB datakassett
 • Type AIT/SAIT
 • Antall/Pakke 1
Forventet på lager 24.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP AIT-1 35/70 GB datakassett

Viktige salgsargumenter og fordeler

  HP AIT-stasjoner og -medier benytter en spiralsnodd skanneregistreringsmetode der datasporene skrives i vinkel i forhold til båndets kant. Denne teknikken krever færre pass over stasjonshodene for å fylle båndet, og bidrar slik til en sterkt forlenget levetid for både stasjon og medium.
 • HP AIT-datakassetter har et AME-registreringslag (Advanced Metal Evaporated) som består av nesten 100 prosent kobolt. Sammen med DLC-belegget (Diamond-Like-Carbon) gir det en jevn og hard overflate. AME-teknologien muliggjør høy registreringstetthet, forbedret signal-til-støy-forhold og betydelig lavere båndspenning, som gir mediet lengre levetid.
 • MIC (Memory in Cassette) er en minnebrikke på 64 kB som er innebygd i alle HP AIT-datakassetter. Den sørger for høyhastighets medielasting, filsøk og lese-/skrivetilgang. MIC gir raske inn- og utlastingstider og tilgang til data på under 27 sekunder - fra hvor som helst på båndet.
 • Optimal kompatibilitet med HP StorageWorks AIT-stasjoner og -biblioteker og AIT-stasjoner og -biblioteker fra andre leverandører.
 • Begrenset livstidsgaranti

Målgruppe

For eiere av HP StorageWorks AIT-båndstasjoner og -biblioteker som ønsker optimal ytelse fra sin AIT-lagringsløsning

Egenskaper og fordeler

  Høy kapasitet: støtter kapasiteter fra 70 til 200 GB.

Inkludert i leveransen

  AIT media
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019