HP Blekk HP 51625A serie 25 farge

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Blekk HP 51625A serie 25 farge
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Blekk HP 51625A serie 25 farge (51625AE)

HP Blekk HP 51625A serie 25 farge

Produsentnr.:
51625AE
/ Varenr.:
639623

HP 25 trefargers blekkpatron
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 03.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP 25 trefargers blekkpatron (51625A) fungerer med et bredt utvalg av HP-skrivere, og gir skarp og fargesterk utskrift for iøynefallende dokumenter på et bredt utvalg av media.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  • Gir fargemulighet på en personlig skriver med profesjonell kvalitet.
  • Fargeutskrifter av høy kvalitet, særlig beregnet på bruk med HP Inkjet-spesialpapir og transparenter så vel som vanlig papir.
  • 6,5 ml-kapasitet per kammer produserer ca. 150 sider ved 15 % dekning, med 48 dyser (16 per farge).
  • Enkel utskifting av blekkpatroner uten søl: Hver HP inkjet-blekkpatron består av et integrert skrivehode og blekkforsyning. Dette gir et nytt skrivehode og friskt blekk hver gang blekkpatronen skiftes ut, for maksimal utskriftskvalitet og driftssikkerhet.

Målgruppe

HP 25 trefargers blekkpatron er ideelt egnet for firmaer og hjemmebrukere som ønsker fargeutskrifter i profesjonell kvalitet. Den sørger for effektive fargedokumenter som fanger oppmerksomheten og øker lesbarheten og forståelsen.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019