HP Blekk HP c4814ae serie 13 sort

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Blekk HP c4814ae serie 13 sort
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Blekk HP c4814ae serie 13 sort (C4814AE)

HP Blekk HP c4814ae serie 13 sort

Produsentnr.:
C4814AE
/ Varenr.:
703044
EAN:
0829160822358

HP 13 blekkpatron, svart
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 03.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Blekkpatron HP serie 13. Inneholder 28ml.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  • Få skarp svart tekst og stabil, enestående utskriftskvalitet. Patentert blekk i HP 13 svart blekkpatron og HP Smart utskriftsteknologi[k1] i rekvisita og skriver er konstruert sammen for å produsere klare og skarpe resultater hver gang du skriver ut.
  • Problemfri utskrift og lite vedlikehold. HP 13 svart blekkpatron, 28 ml, er konstruert sammen med skriveren og er enkel å installere og lett å bytte ut. Du varsles automatisk når det er lite blekk eller tomt for blekk. Administrasjon av rekvisita er enkelt med nyskapende HP Smart utskriftsteknologi[k1].
  • Spar tid, og realiser fortløpende besparelser med HP 13 blekkpatron, svart, som kan skiftes ut enkeltvis. Denne blekkpatronen er konstruert sammen med skriveren for å produsere stabile, profesjonelle resultater, og den er skreddersydd for å møte dine brukerbehov med glimrende økonomi. Enkeltstående blekkpatroner gir muligheten for økonomisk erstatning av bare den blekkpatronen som er gått tom.

Målgruppe

Profesjonelle forretningsfolk i små arbeidsgrupper og høyproduktive enkeltpersoner.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019