HP Blekk HP c4836ae serie 11 blå

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Blekk HP c4836ae serie 11 blå
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Blekk HP c4836ae serie 11 blå (C4836AE)

HP Blekk HP c4836ae serie 11 blå

Produsentnr.:
C4836AE
/ Varenr.:
242692
EAN:
0882780600799

HP 11 blekkpatron, cyan
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 24.09.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Blekkpatron HP serie 11. Kapasitet 1 750 sider.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  • Muligheten for individuell utskifting av patroner kombinert med høy sideytelse sikrer at kunder med høyt volum kunder opplever minimale brukerinngrep og svært konkurransedyktig kostnad per side.
  • spesielt sammensatte hp-blekk gir de sterkeste, fargestoffbaserte fargene for utskrifter som alltid er skarpe og klare.
  • Hurtigtørkende blekk betyr bedre motstand mot fargesmitte.
  • 28 ml fargestoffbasert blekk gir gjennomsnittlig 1750 sider med 15% dekning.
  • inneholder opp til seks ganger mer blekk enn patroner med integrert blekktilførsel og skrivehode, og skriver lengre mellom hvert rekvisitabytte.

Målgruppe

For yrkesbrukere i sammenkoplede og frittstående arbeidsgrupper med behov for fargeutskrift; dessuten bedriftsinterne grafikere og designere, reklamebyråer og tekniske yrkesutøvere med AEC, mekanisk design og GIS som spesialfelt.

For emballasje, butikkmaterialer og plakater. Også for arkitektur/ingeniørarbeid/konstruksjon, mekanisk design og GIS (geografiske informasjonssystemer).

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019