HP Blekk HP C5010DE serie 14 farge

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Blekk HP C5010DE serie 14 farge
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Blekk HP C5010DE serie 14 farge (C5010DE)

HP Blekk HP C5010DE serie 14 farge

Produsentnr.:
C5010DE
/ Varenr.:
348435
EAN:
808736539029

HP 14 trefargers blekkpatron
  • Produkt Blekk
Forventet på lager 08.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

- Blekkpatron HP serie 14 - Kapasitet 400 sider

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP-rekvisita er et grunnleggende element i HPs utskriftsytelse, og er konstruert for rask utskrift og nøyaktige resultater hver gang.
  • 304 dyser per skrivehode og avfyringsfrekvens på 36 kHz gir utskrifter av høy kvalitet ved høye utskriftshastigheter.
  • Korte tørketider innebærer større flekksikkerhet og bedre håndtering. Forbedret lysbestandighet gjør at utskriftene varer lenger. Fargestoffbaserte farger og pigmentert svart blekk gir utskrifter som er klare og skarpe i alle medier.
  • Hurtigtørkende blekk - rask tørketid betyr stor flekkmotstandsdyktighet.
  • Svært små blekkdråper - mikrosmå 4 pl fargeblekkdråper gir jevn, skarp bildekvalitet; 18 pl svarte blekkdråper gir tekst i laserkvalitet på vanlig papir.

Målgruppe

Laget for skrivere som brukes av private "kraftbrukere" eller små og store bedrifter der produktivitet og utskriftskvalitet er viktigst - HP 14 skrivehoder og blekkpatroner er sentrale i slik ytelse.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019