HP Color LaserJet Q3677A 220 V bildefikseringssett

Forsiden / HP Color LaserJet Q3677A 220 V bildefikseringssett
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Color LaserJet Q3677A 220 V bildefikseringssett (Q3677A)

HP Color LaserJet Q3677A 220 V bildefikseringssett

Produsentnr.:
Q3677A
/ Varenr.:
634953
EAN:
0808736706469

HP Color LaserJet Q3677A 220 V bildefikseringssett
  • Produkt Fuser
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Få best mulig resultater med ditt HP Color LaserJet-utskriftssystem. Kjemisk fremstilte tonersammensetninger i HP Color LaserJet-tonerkassettene fungerer sammen med skriveren og gir nøyaktige, konsistente farger og pålitelig, kostnadseffektiv ytelse.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  • Presise farger, nøyaktig bildegjengivelse og skarp, klar tekst hver gang du skriver ut. De kjemisk fremstilte tonerpartiklene i HPs Color LaserJet-tonerkassetter gir konsistente resultater og pålitelig ytelse gjennom hele kassettens levetid.
  • Spar tid og reduser utskriftskostnadene med alt-i-ett HP LaserJet-tonerkassetter med høy kapasitet. HPs legendariske pålitelighet betyr mindre utskriftsproblemer, høyere produktivitet og mer kostnadseffektive utskrifter.
  • Gled deg over problemfrie utskrifter og lite vedlikehold med HP Color LaserJet-tonerkassetter. Den interaktive teknologien i HPs tonerkassetter og skriveren gjør det enkelt å bestille, installere og vedlikeholde HP-rekvisita.
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019