HP halvglanset CP fotopapir, 914 mm x 30 m

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP halvglanset CP fotopapir, 914 mm x 30 m
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP halvglanset CP fotopapir,  914 mm x 30 m (C6032A)

HP halvglanset CP fotopapir, 914 mm x 30 m

Produsentnr.:
C6032A
/ Varenr.:
242736

HP halvglanset CP-fotopapir, 179 g/m², 914 mm x 30,5 m
  • Produkt Skrivemateriell
Forventet på lager 30.09.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP halvglanset CP-fotopapir gir utskrifter som ser ut og føles som tradisjonelt fremkalte bilder. Overlegen lysfasthet innendørs sikrer skarpe, varige utskrifter av høy kvalitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  • HP halvglanset CP-fotopapir gir skarpe, holdbare bilder i fotokvalitet som ser ut og føles som profesjonelle fotoutskrifter. Det er laget for svært god utflytingskontroll og høy oppløsning for skarpe tegn på plakater, i utstillinger og på skilt som fanger publikums oppmerksomhet.
  • HP halvglanset CP-fotopapir gir fotokvalitet med silkefinish og fyldige, nøyaktige farger.
  • HP halvglanset CP-fotopapir motstår falming i inntil 3 måneder innendørs, noe som gjør det ideelt til langsiktige plakater innendørs. Papiret er utviklet for å virke med HP-blekk for nøyaktig fargegjengivelse, og det gir holdbare utskrifter i høy kvalitet.

Målgruppe

Firmaer som produserer plakater og presentasjoner. Utstillinger på utsalgssteder og i varehandelen, fotoforstørrelser, prøvetrykk, reproduksjon av kunst. Grafikere, fotolaboratorier, trykkerier og utskriftsleverandører og skiltmakere. Geografiske informasjonssystemer (GIS). Ingeniørarbeid (DAK).

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019