HP Premium Plus glanset fotopapir - 610 mm x 15,2 m (24 tm x 50 fot)

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Premium Plus glanset fotopapir - 610 mm x 15,2 m (24 tm x 50 fot)
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Premium Plus glanset fotopapir - 610 mm x 15,2 m (24 tm x 50 fot) (Q5488A)

HP Premium Plus glanset fotopapir - 610 mm x 15,2 m (24 tm x 50 fot)

Produsentnr.:
Q5488A
/ Varenr.:
599190
EAN:
0829160015224

HP Premium Plus Gloss Photo Paper 280 g/m² - 24"/610 mm x 15,2 m
  • Produkt Skrivemateriell
Forventet på lager 02.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP Premium Plus fotopapir, glanset, er et glanset foto- og proofing-papir med en eksepsjonell falmingsbestandighet. Dette papiret gir flotte utskrifter med konsekvent kvalitet og har utseendet og fargestabiliteten som profesjonelle krever.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP Premium Plus fotopapir, glanset, gir konsekvent glanset finish for prøvetrykk og fotografier i profesjonell kvalitet.
  • HP Premium Plus fotopapir, glanset, gir fargenøyaktighet for prøvetrykk og fotografier med utrolig fargeområde som viser bildene med ekte fotokvalitet.
  • Tykt, stivt papir som både ser og kjennes profesjonelt ut.

Målgruppe

Firmaer som produserer plakater og presentasjoner. Utstillinger på utsalgssteder og i varehandelen, fotoforstørrelser, prøvetrykk, reproduksjon av kunst. Geografiske informasjonssystemer (GIS). Profesjonelle fotografer, førtrykk, prøvetrykk og grafiske designere.

Utstillinger under varemesser og begivenheter, utstillinger på utsalgssted / i varehandel, bildeforstørrelser og prøvetrykk.

Egenskaper og fordeler

  • Skriv ut bilder av profesjonell kvalitet
  • Papirformat-fleksibilitet
  • Fargestabilitet
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019