HP Professional matt laserfotopapir – 100 ark/A4/210 x 297 mm

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Professional matt laserfotopapir – 100 ark/A4/210 x 297 mm
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Professional matt laserfotopapir – 100 ark/ A4/ 210 x 297 mm (Q6550A)

HP Professional matt laserfotopapir – 100 ark/A4/210 x 297 mm

Produsentnr.:
Q6550A
/ Varenr.:
599159
EAN:
0829160166971

HP Professional matt laserfotopapir, 200 g/m² – A4/210 x 297 mm / 100 ark
  • Produkt Skrivemateriell
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Dette skinnende hvite A4-fotopapiret har et matt belegg på begge sider, noe som gir utmerkede fargebilder. Kombinerer man dette med vekten på 200 g/m2, får man et papir som er ideelt for interne utskrifter av bildeintensive fargedokumenter av profesjonell kvalitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Det ultrajevne, matte belegget på begge sider gir forbløffende rike, virkelighetstro farger. Produser profesjonelle bilder og fotointensive dokumenter på din fargelaserskriver eller kopimaskin. Lyst hvitt papir sikrer topp kontrast og ekte farger.
  • Det solide papiret på 200 g/m² gjør at bildene og markedsføringsmaterialene kjennes imponerende ut. Det umiddelbare inntrykket gjør dette flotte papiret svært godt egnet til omslagsark så vel som hele presentasjoner. Den ultrajevne, matte overflaten gir også en kvalitetsfølelse – folk kjenner det så snart de tar i det. Det er en del av en voksende familie av HP laserfotopapirer, som lar deg velge det formatet og den finishen som passer best til jobben.
  • Papir med høy lystetthet – produser enkeltsidige eller dobbeltsidige dokumenter uten at noe vises gjennom. Velg dette papiret når du vil gjøre inntrykk – ideelt for markedsføringsmaterialer slik som brosjyrer, hefter, skilt og annet salgsverktøy. Gir deg rask og kostnadseffektiv intern produksjon av små opplag av profesjonelle materialer som du ellers måtte ha sendt til et eksternt trykkeri.

Målgruppe

Designet for kunder som vil bruke sine HP LaserJet-skrivere til å produsere rike, virkelighetstro fargebilder og fotointensive markedsføringsmaterialer. Det at du kan skrive ut på begge sider gjør dette A4-papiret på 200 g/m² ideelt for hefter og brosjyrer.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019