HP Professional matt laserpapir – 150 ark/A4/210 x 297 mm

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Professional matt laserpapir – 150 ark/A4/210 x 297 mm
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Professional matt laserpapir – 150 ark/ A4/ 210 x 297 mm (Q6544A)

HP Professional matt laserpapir – 150 ark/A4/210 x 297 mm

Produsentnr.:
Q6544A
/ Varenr.:
599153
EAN:
0829160166919

HP Professional matt laserpapir 160 g/m² – A4 / 210 x 297 mm / 150 ark
  • Produkt Skrivemateriell
Forventet på lager 02.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Dette tykke, matte laserpapiret har en jevn dobbeltsidig finish som gir krystallklar svart tekst og rike, skarpe farger. Vekten på 160 g/m² og den høye klarheten gjør det svært godt egnet til interne utskrifter av markedsføringsmaterialer av profesjonell kvalitet.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Nærmest uslitelig – et robust, rivesikkert materiale som kombinerer plastens holdbarhet og papirets utskriftsegenskaper Helt vannbestandig – holder formen og bevarer utskriftens farge og klarhet selv om det utsettes for fuktighet eller søl
  • Dette tykke papiret på 160 g/m² gjør at utskriftene dine virkelig kjennes imponerende ut. Det umiddelbare inntrykket gjør dette flotte papiret svært godt egnet til omslagsark så vel som hele presentasjoner. Den jevne overflaten gir også en kvalitetsfølelse – folk kjenner det så snart de tar i det. Det er en del av HP-familien av laserpapirer, som lar deg produsere dokumenter av ulike papirtyper med en konsekvent kvalitet.
  • Papir med høy lystetthet – produser enkeltsidige eller dobbeltsidige dokumenter uten at noe vises gjennom. Velg dette papiret når du vil gjøre inntrykk – ideelt for dokumenter slik som rapporter, brosjyrer, nyhetsbrev, postreklame og andre markedsføringsmaterialer. Gir deg rask og kostnadseffektiv intern produksjon av små opplag av profesjonelle materialer som du ellers måtte ha sendt til et eksternt trykkeri.

Målgruppe

Designet for kunder som vil bruke sine HP LaserJet-skrivere til å produsere profesjonelle fargedokumenter. Det at du kan skrive ut på begge sider gjør dette tykke papiret på 160 g/m² ideelt for utskrift av dataark, presentasjoner og tilbud.

Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019