HP Professional Tri/fold glanset Inkjet-papir – 50 ark/A4/210 x 297 mm

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Professional Tri/fold glanset Inkjet-papir – 50 ark/A4/210 x 297 mm
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Professional Tri/fold glanset Inkjet-papir – 50 ark/ A4/ 210 x 297 mm (Q2525A)

HP Professional Tri/fold glanset Inkjet-papir – 50 ark/A4/210 x 297 mm

Produsentnr.:
Q2525A
/ Varenr.:
358104

HP Professional Tri-fold glanset Inkjet-papir 180 g/m² – A4/210 x 297 mm / 50 ark
  • Produkt Skrivemateriell
Forventet på lager 01.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP Professional Tri-fold glanset Inkjet-papir er et tykt papir med en skinnende hvit finish på begge sider, beregnet for rask, enkel og rimelig utskrift av små opplag av salgsfremmende litteratur, brosjyrer og hefter.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Spar penger på små opplag med HP Professional Tri-fold glanset Inkjet-papir. Optimal utskriftskvalitet og pålitelighet med blekkskrivere fra HP. Ideelt til salgsbrosjyrer og flygeblad, dataark, postreklame, fotografier og bilderike dokumenter, markedsføringsmateriell, omslag, reklamemateriell og salgsverktøy.
  • HP Professional Tri-fold glanset Inkjet-papir gir deg muligheten til å lage fargedokumenter av profesjonell kvalitet som vil imponere kundene. Med sine 180 g/m2 er dette tykke papiret kraftig nok til posthåndtering, men likevel enkelt å brette.
  • Papirets premium inkjet-belegg gir høy bilde- og tekstkvalitet, med virkelighetstro farger og dype svartnyanser. Det har belegg på begge sider for dobbeltsidig utskrift, med høy lystetthet for minimal gjennomsiktighet.

Målgruppe

Små og svært små hjemme- eller kontorbaserte virksomheter som er på jakt etter effektive, interne, kostnadseffektive løsninger for å gi alt trykt materiale et profesjonelt utseende og følelse.

Egenskaper og fordeler

  • Profesjonell glanset finish på begge sider
  • Forhåndsmerket trepanels brosjyrer
  • Papirvekt på 160 g/m²
  • Spesielt bestrøket for blekkskrivere
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019