HP Toner HP C9700A 5K sort

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Toner HP C9700A 5K sort
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Toner HP C9700A 5K sort (C9700A)

HP Toner HP C9700A 5K sort

Produsentnr.:
C9700A
/ Varenr.:
261309
EAN:
0088698453254

HP Color LaserJet C9700A Black Print Cartridge for CLJ 1500/2500, up to 5,000 pages
 • Produkt Toner
Forventet på lager 01.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Kapasitet 5 000 sider ved 5% dekning. - Ny kassettarkitektur og HPs utskriftsrekvisita gjør det svært enkelt å bestille, installere, administrere og vedlikeholde HP Color LaserJet-utskriftsrekvisita - Innovativ tonersammensetning og partikkeldesign utfyller utskriftssystemets intelligens - HP Color LaserJet-utskriftsrekvisita utfyller intelligensen i utskriftssystemet

Viktige salgsargumenter og fordeler

  HP Color LaserJet 1500/2500 utskriftsrekvisita med intelligent utskriftsteknologi [k1] gir rimelige og konsekvent profesjonelle fargeutskrifter av høy kvalitet. HPs svært ensartede kjemisk fremdrevne tonerpartikler gir nøyaktig kontroll og en lang rekke farger. Med den samme tonerformuleringen som vi finner i HPs mest avanserte skrivere, kan kostnadsbevisste arbeidsteam nå få fargelaserutskrifter med profesjonell kvalitet.
 • HP Color LaserJet 1500/2500 utskriftsrekvisita er enkle å bestille, installere, håndtere og vedlikeholde. Den nye kassettarkitekturen og skriverdesignen gjør at du lett kan skifte dem ut med bare 2 fingre. Den tomme kassetten stiller seg alltid bak frontdekselet for enkel tilgang. Den intelligente utskriftsteknologien [k1] gir deg statusovervåking og proaktive varselmeldinger.
 • HP Color LaserJet 1500/2500 utskriftsrekvisita med intelligent utskriftsteknologi [k1] gir pålitelig ytelse og profesjonelle resultater. HPs tonerkassett, toner og utskriftsprosesskomponenter er presist matchet for å garantere konsekvent pålitelig ytelse. Påliteligheten og den strenge kvalitetstestingen sikrer optimal oppetid med et minimum av brukerinngrep.

Målgruppe

Små virksomheter og kontorer eller forretningsfolk som ønsker fargelaserdokumenter av profesjonell kvalitet.

Egenskaper og fordeler

 • Laget for enkel utskifting og innsetting av patroner
 • Smarte funksjoner gjenkjennes av HP-skriveren og gir pålitelig HP-ytelse
 • Nøyaktig avstemte komponenter gir konsistent fremragende utskriftskvalitet
 • Redusert antall rekvisita støtter en rimelig fargeutskriftsløsning
 • Redusert antall rekvisita reduserer kompleksiteten og støtter en rimelig fargeutskriftsløsning.

Inkludert i leveransen

  Tonerkassett; Resirkuleringsveiledning
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019