HP tykt bestrøket papir, 1524 mm x 30,5 m (60 tm x 100 ft)

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP tykt bestrøket papir, 1524 mm x 30,5 m (60 tm x 100 ft)
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP tykt bestrøket papir, 1524 mm x 30,5 m (60 tm x 100 ft) (C6977C)

HP tykt bestrøket papir, 1524 mm x 30,5 m (60 tm x 100 ft)

Produsentnr.:
C6977C
/ Varenr.:
242093
EAN:
848412013153

HP tykt, bestrøket papir, 130 g/m², 1524 mm x 30,5 m
  • Produkt Skrivemateriell
Forventet på lager 25.09.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP tykt, bestrøket papir er perfekt til holdbar og langsiktig bruk, for eksempel skilt og plakater. Det lyse, matte Inkjet-papiret gir fargerike bilder med middels tetthet et skarpt og jevnt utseende.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP tykt, bestrøket papir gir perfekte, strålende bilder, klar tekst, fine streker og ensartet fyll i en konsekvent førsteklasses kvalitet for kart og utstillingsgrafikk – fra rull til rull og i alle størrelser, slik at du sparer tid og penger.
  • Siden HP tykt, bestrøket papir tørker med én gang, får du maksimal produktivitet uten å måtte vente. Den forbedrede håndterbarheten gjør at yrkesutøvere kan distribuere og stable tidskritiske dokumenter mens de mates ut av skriveren.
  • HP tykt bestrøket papir kan skrives ut med fargestoffblekk eller UV-blekk, som gir det bredeste utvalg av bruksområder og utskriftsfleksibilitet, og som sørger for glimrende falmingsbestandighet. Et stort utskrivbart fargeområde gir nøyaktig fargetilpasning som gir enestående resultater.
  • Laminerbart

Målgruppe

Firmaer som produserer plakater og presentasjoner. Utstillinger for utsalgssteder og for varehandelen. Grafiske kunstnere, designere, trykkerier og ingeniørarbeid (DAK), arkitektur (AEC) og geografiske informasjonssystemer (GIS).

Inkludert i leveransen

    Rull med utskriftsmateriell
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019