HP Universal glanset fotopapir – 914 mm x 30,5 m (36" x 100 fot)

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Universal glanset fotopapir – 914 mm x 30,5 m (36" x 100 fot)
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Universal glanset fotopapir – 914 mm x 30, 5 m (36" x 100 fot) (Q1427A)

HP Universal glanset fotopapir – 914 mm x 30,5 m (36" x 100 fot)

Produsentnr.:
Q1427A
/ Varenr.:
231803
EAN:
0725184660399

HP høyglanset fotopapir, universal, 190 g/m², 914 mm x 30,5 m
  • Produkt Skrivemateriell
Forventet på lager 01.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP høyglanset fotopapir, universal, er et økonomisk og allsidig valg for presentasjonsgrafikk, utstillinger og fargepresentasjoner og er kompatibelt med mange storformatskrivere.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP høyglanset fotopapir, universal, er et rimelig, glanset fotopapir som ser imponerende ut. Det er et allsidig fotopapir som gir overlegen bildekvalitet og konsekvente resultater hver gang, når fargestoff- eller UV-blekk brukes, som gir klare farger.
  • HP høyglanset fotopapir, universal, gir en glanset finish og strålende farger. Dette er et økonomisk valg laget for prisbevisste storformatsbrukere for grafikkutskrifter i høy kvalitet.
  • HP høyglanset fotopapir, universal, støtter ulik laminering og ulike monteringsteknikker for presentasjonsgrafikk, utstillinger og fargepresentasjoner. Det er svært fleksibelt overfor skrivere, og det virker også på de fleste storformatskrivere som ikke er fra HP, slik at du slipper å kjøpe papir av andre merker.

Målgruppe

Firmaer som produserer plakater og presentasjoner. Utstillinger på utsalgssteder og i varehandelen, fotoforstørrelser, prøvetrykk, reproduksjon av kunst. Grafikere, fotolaboratorier, trykkerier og utskriftsleverandører og skiltmakere. Geografiske informasjonssystemer (GIS).

Utstillinger på varemesser og begivenheter, plakater og presentasjoner, butikkutstillinger, bildeforstørrelser, kunstreproduksjon og GIS.

Inkludert i leveransen

    Rull med utskriftsmateriell
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019