HP Universal hurtigtørkende, glanset fotopapir – 914 mm x 30,5 m (36 tm x 100 fot)

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Universal hurtigtørkende, glanset fotopapir – 914 mm x 30,5 m (36 tm x 100 fot)
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Universal hurtigtørkende, glanset fotopapir – 914 mm x 30, 5 m (36 tm x 100 fot) (Q6575A)

HP Universal hurtigtørkende, glanset fotopapir – 914 mm x 30,5 m (36 tm x 100 fot)

Produsentnr.:
Q6575A
/ Varenr.:
599202
EAN:
848412013801

HP hurtigtørkende glanset fotopapir, universal, 190 g/m², 914 mm x 30,5 m
 • Produkt Skrivemateriell
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP hurtigtørkende glanset fotopapir, universal, er et rimelig, porøst glanset hurtigtørkende fotopapir.

Viktige salgsargumenter og fordeler

  Et rimelig, glanset fotopapir med innendørs og utendørs holdbarhet for bruk med HP-skrivere og skrivere fra andre produsenter.
 • HP hurtigtørkende glanset fotopapir, universal, er et rimelig, glanset fotopapir som tåler røff behandling, og som gir vakre bilder med fargestoff- og UV-blekk som tørker umiddelbart, som kan lamineres eller monteres med én gang.
 • HP hurtigtørkende glanset fotopapir, universal, er et økonomisk valg for presentasjonsgrafikk, utstillinger og fargepresentasjoner – når fargestoff- eller UV-blekk brukes.

Målgruppe

Grafikere, fotostudioer, trykkerier, utskriftsleverandører og skiltmakere som produserer utstillinger under varemesser og begivenheter. Utstillinger på utsalgssteder og i varehandelen, fotoforstørrelser, reproduksjon av kunst, geografiske informasjonssystemer (GIS).

Varemesser og utstillinger, plakater og presentasjoner, fotoforstørrelser, kunstreproduksjon og GIS (geografiske informasjonssystemer).

Egenskaper og fordeler

 • Rimelig, porøst fotopapir som er kompatibelt med de fleste HP-skrivere og skrivere fra andre produsenter.
 • For presentasjonsgrafikk, utstillinger og fargepresentasjoner.
 • Tørker umiddelbart

Inkludert i leveransen

  Rull med utskriftsmateriell
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019