HP Universal Instant-dry silkefotopapir – 610 mm x 30,5 m (24" x 100 ft)

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Universal Instant-dry silkefotopapir – 610 mm x 30,5 m (24" x 100 ft)
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Universal Instant-dry silkefotopapir – 610 mm x 30,5 m (24" x 100 ft) (Q6579A)

HP Universal Instant-dry silkefotopapir – 610 mm x 30,5 m (24" x 100 ft)

Produsentnr.:
Q6579A
/ Varenr.:
599200
EAN:
848412013856

HP hurtigtørkende halvglanset fotopapir, universal, 190 g/m², 610 mm x 30,5 m
  • Produkt Skrivemateriell
På lager
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP hurtigtørkende halvglanset fotopapir, universal, er et rimelig, porøst, halvglanset, hurtigtørkende fotopapir.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    Rimelig, glanset fotopapir med innendørs og utendørs holdbarhet for bruk med HP-skrivere og skrivere fra andre produsenter.
  • HP hurtigtørkende halvglanset fotopapir, universal, er et rimelig, halvglanset fotopapir som tåler røff behandling, og som gir vakre bilder med fargestoff- og UV-blekk som tørker umiddelbart, som kan lamineres eller monteres med én gang.
  • HP hurtigtørkende halvglanset fotopapir, universal, er et økonomisk valg for presentasjonsgrafikk, utstillinger og fargepresentasjoner – når fargestoff- eller UV-blekk brukes.

Målgruppe

Grafikere, fotostudioer, trykkerier, utskriftsleverandører og skiltmakere som produserer utstillinger under varemesser og begivenheter. Utstillinger på utsalgssteder og i varehandelen, fotoforstørrelser, reproduksjon av kunst, geografiske informasjonssystemer (GIS).

Varemesser og utstillinger, plakater og presentasjoner, fotoforstørrelser, kunstreproduksjon og GIS (geografiske informasjonssystemer).

Egenskaper og fordeler

  • For presentasjonsgrafikk, utstillinger og fargepresentasjoner.
  • Tørker umiddelbart.

Inkludert i leveransen

    Rull med utskriftsmateriell
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019