HP Universal silkefotopapir – 914 mm x 30,5 m (36" x 100 ft)

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Universal silkefotopapir – 914 mm x 30,5 m (36" x 100 ft)
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Universal silkefotopapir – 914 mm x 30,5 m (36" x 100 ft) (Q1421A)

HP Universal silkefotopapir – 914 mm x 30,5 m (36" x 100 ft)

Produsentnr.:
Q1421A
/ Varenr.:
242210
EAN:
0725184660337

HP halvglanset fotopapir, universal, 190 g/m², 914 mm x 30,5 m
  • Produkt Skrivemateriell
Forventet på lager 01.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP halvglanset fotopapir, universal, er et allsidig, rimelig, halvglanset fotopapir som gir overlegen bildekvalitet og konsekvente resultater hver gang med fargestoffbasert blekk eller UV-blekk. Papiret er kompatibelt med mange storformatskrivere.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP halvglanset fotopapir, universal, har et spesielt, blekkabsorberende belegg på den ene siden, som gir strålende klarhet og hvithet.
  • HP halvglanset fotopapir, universal, er et rimelig fotopapir som motstår fingeravtrykk, med en halvglanset finish som gir mindre skjær under messe- og kampanjeutstillinger, der overhengende lys ville gitt skjær på glanset papir.
  • HP halvglanset fotopapir, universal, er ideelt til bruksområder som krever store blekkmengder og maksimal tetthet og fargemetning. Det er kompatibelt med UV-blekk og har god lystetthet og holdbarhet. Det tillater en rekke ulike laminerings- og monteringsteknikker.

Målgruppe

Firmaer som produserer plakater og presentasjoner. Utstillinger på utsalgssteder og i varehandelen, fotoforstørrelser, prøvetrykk, reproduksjon av kunst. Grafikere, fotolaboratorier, trykkerier og utskriftsleverandører og skiltmakere. Geografiske informasjonssystemer (GIS).

Handelsmesser og utstillinger, plakater og presentasjoner, butikkutstillinger, fotoforstørrelser, kunstreproduksjon og GIS (geografiske informasjonssystemer).

Inkludert i leveransen

    Rull med utskriftsmateriell
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019