HP Universal tykt bestrøket papir, 1524 mm x 30,5 m (60 tm x 100 ft)

Forsiden / Printing / Skrivertilbehør / HP Universal tykt bestrøket papir, 1524 mm x 30,5 m (60 tm x 100 ft)
Du må logge inn for å handle/se priser.
HP Universal tykt bestrøket papir, 1524 mm x 30,5 m (60 tm x 100 ft) (Q1416A)

HP Universal tykt bestrøket papir, 1524 mm x 30,5 m (60 tm x 100 ft)

Produsentnr.:
Q1416A
/ Varenr.:
348518
EAN:
0848412013788

HP tykt, bestrøket papir, universal, 120 g/m², 1524 mm x 30,5 m
  • Produkt Skrivemateriell
Forventet på lager 01.10.2019
Beskrivelse

Produktbeskrivelse

HP tykt, bestrøket papir, universal, er et økonomisk papir som gir kvalitetsbilder uten gjenskinn og har rask tørketid. Det er designet for fullfargegrafikk. Egner seg til skilter og plakater som ofte skal endres eller skiftes ut.

Viktige salgsargumenter og fordeler

    HP tykt, bestrøket papir, universal, er et rimelig papir for utskrifter til det daglige bruk i en matt finish. Det gir konsekvente resultater, livlige farger, skarp tekst og fine linjer for alle tekniske og de fleste grafiske bruksområder.
  • HP tykt, bestrøket papir, universal, er et rimelig valg for utskrifter til det daglige bruk og mange grafiske og tekniske bruksområder. Det er perfekt til skilt og plakater som kan lamineres eller monteres, og som skal endres eller skiftes ut ofte.
  • HP tykt bestrøket papir, universal, gir bilder i høy kvalitet uten skjær og med rask tørketid – utviklet for å være kompatibelt med mange skrivere, noe som gir bedre fleksibilitet.

Målgruppe

Firmaer som produserer plakater og presentasjoner, utstillinger på utsalgssteder og i varehandelen. Ingeniørarbeid (DAK). Arkitektur (AEC). Geografiske informasjonssystemer (GIS). Grafikere og designere. Trykkerier og utskriftsleverandører.

Plakater og presentasjoner, butikkutstillinger, GIS (geografiske informasjonssystemer), arkitektur- (AEC) og ingeniørarbeid (DAK).

Inkludert i leveransen

    Rull med utskriftsmateriell
Selv om vi gjør vårt beste for å gi relevant informasjon, så er bildene kun for å gi et generelt inntrykk, og selve varen er ikke nødvendigvis akkurat slik som avbildet. Dersom det er forskjeller mellom produktoverskrift, beskrivelse og bilde, så er det produktoverskriften som gjelder (f.eks. PCer kommer ikke nødvendigvis med skjerm selv om bildet viser det). Hvis noe er uklart, vennligst send epost til kundestøtte før du bestiller. Vi tar forbehold om trykkfeil og endring av priser og spesifikasjoner uten varsel.
Alt innhold © Digisys AS 2019